Träning VT-24

Träningen börjar v 2 och håller på tom v 26.

Mer info finns under Träning Stall Åskebro, men upplägget med grupper och tider kommer att vara samma. Vissa gånger kan vi fokusera mer på markarbete, med inslag av bommar på marken/upphöjda och ingen direkt hoppning. Jag meddelar innan vilka gånger det kommer att bli. VT -24: v 2, 3, 4, 5

Priser: Ni som har fast plats betalar 340 kr per gång, även om man tar extra träningsgånger. Om man inte har fast plats kostar varje träning 360 kr.

Ridhusavgiften är 100 kr

Det är jätteroligt att hjälpa er alla, oavsett nivå och mål, tävling, träna eller bara ha kul. Bra jobbat alla!! Ni som vill fortsätta träna har förtur till era tidigare platser eller om ni vill ändra. Nya som vill börja träna hör av sig till mig så berättar jag hur det funkar och om platserna

Nivåerna på grupperna kvar för att få så jämn träning som möjligt, det kan svårt att få till fullt ut men jag anpassar för alla så att både häst och ryttare kan få ut maximalt av träningen.

  • Grupp 17.00 är i första hand för er som hoppar upp till ca 80-90 cm
  • Grupp 18.30 är för er som rider på ca 1.10-nivå och uppåt
  • Grupp 19.50 är för er som rider upp till ca 1.10-nivå

Om någon absolut vill/måste rida en viss tid men hoppar mera/mindre än den nivån så kan man vara med där om det finns plats, men man får räkna med att det kan bli lite väntan. Vi ska även försöka att få reserver på rätt nivå i första hand. Men om det är svårt är andra välkomna, men man kan då ibland få vänta lite under träningen. Om träningsgånger behövs ställas in så försöker jag ordna extra tillfällen att kunna ta igen de gångerna på eller rida på lediga platser de veckorna som man inte har sin ordinarie träning på. Går inte det att lösa så regleras avgiften till nästa termin eller återbetalning.

Om man inte kan rida på sin ordinarie plats och någon reserv inte finns så kan man ta igen den gången UNDER TERMINEN på lediga platser, samt ev extra tillfällen. Man kan inte spara de gångerna till nästa termin eller reglera via avgiften då.

Vi ses till en rolig termin igen!!

Erik